Δωμάτια στην Σκιάθο.

Δίκλινο Δωμάτιο

Eυρύχωρα δωμάτια σε προσιτές τιμές με πολλές υπηρεσίες και παροχές στις εγκαταστάσεις του.

Η ιδέα μετατράπηκε σε αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Δημιουργήθηκε ένας μοντέρνος θεματικός χώρος, βασισμένος στην μοντέρνα αρχιτεκτονική στην καρδιά της Σκιάθου.

Ο Μοντριάν (Piet Mondrian) ως νεοπλαστικιστής επιδίωξε να εκφράσει ένα νέο ιδανικό ή ουτοπικό στυλ, πνευματικής αρμονίας και τάξης. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η αφαίρεση. Χρησιμοποιούνται θεμελιώδεις φόρμες και σχήματα, κάθετες και οριζόντιες γραμμές ταυτόχρονα, αποκλειστικά με τη χρήση των βασικών χρωμάτων (κόκκινο, μπλε, κίτρινο, λευκό και μαύρο).

Τα Δωμάτια Design ArchitectoniKa στην Σκιάθο, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανάγκη των επισκεπτών του για αξέχαστες και ξεκούραστες διακοπές, σας προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια σε προσιτές τιμές με πολλές υπηρεσίες και παροχές στις εγκαταστάσεις του.
Φιλοδοξία τους η διαμονή στο Design «ArchitectoniKa» να προσφέρει μία διαφορετική και μοναδική εμπειρία που συνδυάζει αρμονικά την λιτή ομορφιά του ελληνικού νησιώτικου περιβάλλοντος με την σύγχρονη αισθητική και την μοντέρνα τέχνη.
Το Design ArchitectoniKa αποτελεί μια προσιτή επιλογή πολυτελούς διαμονής στη Σκιάθο. Σε 50 μέτρα  από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας βρίσκονται τα καλύτερα bar του νησιού, gourmet εστιατόρια, μπουτίκ, μαγαζιά και κοσμηματοπωλεία. Επίσης, το διεθνές αεροδρόμιο απέχει 1,5 χιλιόμετρο από αυτό το καινούριο ξενοδοχείο στη Χώρα της Σκιάθου, ενώ το λιμάνι βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 μέτρων , στα 100 μέτρα επίσης βρίσκεται η στάση λεωφορείου και η πιάτσα ταξί . Σε απόσταση 10 λεπτών βρίσκουμε την πιο κοντινή παραλία Μεγάλη Άμμος .
Σας προσκαλούμε να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία στο κέντρο της Σκιάθου.

Κάντε Κράτηση για Δίκλινο Δωμάτιο στην Σκιάθο.

Διέυθυνση

Μητροπολίτου ανανίου 20 | Σκιάθος
ΤΚ.37002|  Μαγνησία | Ελλάδα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

ΤΗΛ : +30 24270 23633
ΚΙΝ : +30 6945 942319

Στείλτε μας Email

info@hotelarchitectonika.gr